subota, 7. svibnja 2011.

Werder - Dortmund oba daju gol @ 1.55


U 15.30 sastaju se Werder i Dortmund.

Nakon poraza od 1-0 prošlo kolo protiv Wolfsburga, Werderu sada treba jedna pobjeda u dvije utakmice kako bi osigurali ostanak. Zanimljiv je podatak da je zadnja utakmica bila 17. u nizu kako je današnji domaćin dobio gol. Za ovu utakmicu, Werderu se vraća napadač Wagner koji će nastupiti u kombinaciji sa Pizarrom. Sandro Wagner ima velik utjecaj i motivaciju za momčad iz Bremena jer dok je on igrao, Werder je imao niz od 8 utakmica bez poraza. Vezni igrač Aaron Hunt ima problema te neće nastupiti, pa će Marko Marin odigrati kao polušpica iza dvojice gore navedenih napadača. Imaju treću najgoru obranu u ligi, sa puno propusta i glupih grešaka koje vode do primljenog gola, što nam jasno govori gore navedeni podatak od čak 17. utakmica u nizu sa primljenim golom.

Borussia iz Dortmunda novi je prvak Bundeslige. Ipak, preostaje im još rekorda koje moraju uloviti tako da nema govora o puštanju utakmice Werderu ili nekom laganijem pristupu. Izvest će isti sastav kao i u prošloj utakmici. Ovu momčad krasi velika učinkovitost i jaka obrana, ostvarili su niz od 14 utakmica bez primljenog pogotka što je za svaku pohvalu. Govoreći o rekordima, izjednačili su onaj pobjeda u gostima sa 11, tako da ukoliko danas ostvare pobjedu, postat će najbolji u toj kategoriji. Također su primili samo 19 golova ove sezone, te ako uspiju zadržati tu brojku ispod 21, uzet će i taj rekord. Nemaju problema sa ozljedama i suspenzijama što je odlična vijest.

Werder mora krenuti po golove kako bi ostvarili pobjedu jer im je ista potrebna za ostanak u ligi. Uvjeren sam da će uspjeti zabiti gol gostu bez obzira na vrhunsku obranu jer kada nešto želiš - ideš svim snagama po to. Dortmund će bez sumnje uvaliti gol, ako ne i više iz razloga što domaćin ima jako lošu obranu + moraju napadati svim snagama što će ju još više otvoriti. Dakle, po barem gol sa svake strane.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 komentara: on "Werder - Dortmund oba daju gol @ 1.55"