subota, 7. svibnja 2011.

Tottenham - Blackpool, gost daje gol @ 1.60


U 18:30 sastaju se Tottenham i Blackpool.

Tokom sezone uvijek igram da Blackpool daje gol kada igra u gostima jer to stalno i rade, ali mislim da još nisam vidio da se ovolika kvota nudi na taj tip. Počet ću sa analizom domaćeg kluba, kao i uvijek. Šanse Tottenhama za LP sada su iza njih, pogotovo nakon vikend poraza od Chelsea 2-1. Pali su na šesto mjesto radi poraza i radi pobjede Liverpoola. No, imaju utakmicu manje i igraju sa Liverpoolom u gostima sljedeći tjedan tako da možda nije sve izgubljeno. Kod kuće imaju učinak 8-8-1 sa 27 zabijenih i 17 primljenih golova. U zadnjih 11 utakmica u svim natjecanjima, ostvarili su samo jednu pobjedu, što i nije pohvala za formu. Zanimljivo je da su u zadnje 3 domaće utakmice zabili čak osam pogodaka, ali su samo jednu dobili. To dovoljno govori o karakteru ove momčadi.

Gosti, gosti. Momčad koja me fascinira ove sezone svojim trudom, bez obzira na očigledan manjak kvalitete. Kažu da trud prati sreća pa je tako i kod njih. Leže na 17. mjestu i jedino što ih ne vodi u nižu ligu je njihova velika gol razlika u odnosu na Wigan koji je, pogađate, mjesto ispod njih. U gostima drže zavidan učinak 5-3-9 sa 22 zabijena i čak 36 primljenih golova. James Beattle se vraća i nema svježih ozljeda za Blackpool.

Svi će igrati na pobjedu Tottenhama, no može li Blackpool još jednom iznenaditi sve i srušiti lakovjerne kladioničare? Ne znam, imam naviku igrati opciju da ovaj klub daje gol kada igra u gostima što je po meni bila najpametnija opcija tokom cijele sezone jer su kvote bile odlične, a prolazilo je u 80% slučajeva, što je velika prolaznost. Smatram da će Blackpool opet zabiti gol poljuljanom Tottenhamu, a u konačni rezultat se "nebi štel mešati".
.
.
.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 komentara: on "Tottenham - Blackpool, gost daje gol @ 1.60"