utorak, 12. travnja 2011.

Shakhtar/odg - FC Barcelona da @ 1,65


Danas se u 20 i 45 susreću u Ligi Prvaka momčadi Barcelone i Shakhtara. Očekujem zanimljivu utakmicu u kojoj Barcelona neće dominirati jer će odmarati neke glavne igrače, već će biti ravnopravna borba.

O Barceloni se više-manje sve zna. Sjajna ekipa, iznimno tehnički jaka, sa sjajnim Messijem u napadu. Sad kad ovo pišem pitam se da li može Messi uništiti Šahtjar ili će ga Srnini suigrači izolirati. Za mene Messi nije najbolji igrač svijeta jer je za njegovu dobru igru veoma puno zaslužan ostatak njegove momčadi. Užasno me iritira ta igra Barcelone sa puno kratkih pasova i iskreno bih volio da Šahtjar prođe dalje (ali to je gotovo nemoguće). Nose veliku prednost iz prve utakmice tako da će danas vjerojatno igrati puno opuštenije.

Šahtjar je ekipa koja mi se strašno sviđa i bio bih sretan ukoliko bi prošli ovu napuhanu Barcelonu. Mislim da imaju kadar koji je spreman nositi se sa sa katalonskim igračima i vjerujem da će uspjeti danas zabiti barem 2 gola. Nadam se da će igrati ofenzivno i napadati jer danas nemaju što izgubiti.

Kladim se da će i Šahtjar i Barcelona danas zabiti barem jedan gol, a volio bih i mislim da će ih biti i puno više.

  FT:  0-1            PROMAŠENO  

.
.
.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

1 komentara: on "Shakhtar/odg - FC Barcelona da @ 1,65"

Anonimno kaže...

daj stavljaj datume uz parove, tko ovako zna kad je što bilo objavljeno i kad igra????