utorak, 12. travnja 2011.

Manchester/Chelsea/dng-Chelsea daje @ 1,50


Danas se u 20 i 45 susreću dvije jako izjednačene momčadi Lige Prvaka. Iako Manchestrer nosi pobjedu iz prve utakmice, mislim da će morati danas još zabiti nešto kako bi prošli dalje. 

Gledao sam prvu utakmicu (samo 2. poluvrijeme) i shvatio kako je takav konačni rezultat zapravo nepravedan. Chelsea je imao puno prilika, ali ih nažalost lopta nije slušala i otišla u gol. Ukoliko Chelsea danas odigra kao što su odigrali prošli tjedan i ukoliko budu imali malo više sreće mislim da mogu proći dalje. 

Jedina stvar koja se ne smije dogoditi Chelseju da primi brzi i naivni pogodak jer bi ih to psihički dotuklo. U prvoj su utakmici pokazali sjajnu igru i prijetili u svakoj minuti utakmice. Puno su sjajnih prilika promašili, ali se nadam da danas neće biti tako. Bilo bi sjajno za utakmicu kad bi Chelsej uspio zabiti u prvom poluvremenu gol. Mislim da bi se tada utakmica otvorili i da bi dečki iz Londona mogli srušiti sjajan Mancheser. 

Manchester je također igrao dobro, ali su nastajale rupe u obrani koje je Chelsej primječivao i prijetio. Mislim da je prošlotjedni junak Manchestera "deda" na golu zvan Van der Sar. Branio je sve što se moglo i što se nije moglo. Već duže vrijeme nisam vidio takve sjajne parade kave je izvodio upravo taj Nizozemac. Nadam se da će danas biti slabije raspoložen jer mi srce vuče na stranu Chelseja (strastveni navijač od djetinstva). 

Iako sam bio dosta subjektivan u ovoj analizi smatram da je danas najsigurnija oklada da Chelsea zabija gol. Chelsea neće danas ništa kalkulirati i krenuti će jako, jako ofenzivno po gol ili dva.

  FT:  2-1            POGOĐENO  
.
.
.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 komentara: on "Manchester/Chelsea/dng-Chelsea daje @ 1,50"