srijeda, 27. travnja 2011.

Real Madrid - FC Barcelona 1 @ 2,80




Danas u 20 sati i 45 minuta očekuje nas najgledanija utakmica u povijesti Lige Prvaka. Snage će odmjeriti najveći rivali španjolske lige Real i Barcelona.

Ovo će danas biti još jedan u nizu “el classica” koji će ponovo izazvati ogromnu pozornost svih ljubitelja nogometa. Nekako se stvara dojam da je nakon osvajanja Kupa Kralja od strane Real Madrida pogotkom Cristiana Ronalda u produžetku u redove Barcelone ušao nemir. Pobjeđivanje u važnim susretima postala im je navika i poraz koji im je nanio Real sigurno ih je jako zabolio.

Mourinho je momčad Reala posložio sjajno i naučio momčad odgovornosti, te je sada momčad puno odgovornija nego li je to bilo kroz Realovu povijest. Real je jedna vrlo disciplinirana momčad koja ima sjajne igrače poput Ronalda, Benzeme, Adebayora, Higuaina, Di Marie, Alonsa te Kake od kojeg još puno očekujemo do kraja ovogodišnje Lige prvaka. Mourinho je svjestan da se protiv Barcelone ne smije igrati otvoreno i ponovo će pokušati zatvoriti prilaze svom golu te kroz kontre i polukontre još jednom iznenaditi Barcelonu i biti će zanimljivo vidjeti mogu li ponoviti uspjeh od prije nekoliko dana.

Obje momčadi su u sjajnoj formi i biti će pravo zadovoljstvo ispratiti ovaj polufinalni par. S obzirom na odličan Real u zadnjih nekoliko tjedana, vjerujem da danas momci iz Madrida mogu odnjeti pobjedu i nenjeti novi poraz Barceloni.



Pročitao sam i informaciju da danas Barca igra sa Militom na Ronaldovoj strani što će biti voda na mlin Mourinhu. Naime, Milito je strogo defenzivni igrač i neće ga trebati čuvati u ofenzivnim akcijama, pa će Ronaldo u potpunosti biti posvećen napadačkim zadaćama Reala.


Kladim se da će utakmica završiti pobjedom Reala, a u moju stranu je stala i hobotnica Iker koja je prognozirala da će Barca danas posrnuti, odnosno da će Madrid danas slaviti pobjedu svoje ekipe.

  FT:  0-2            PROMAŠENO  
.
.
.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

2 komentara: on "Real Madrid - FC Barcelona 1 @ 2,80"

realove(c) kaže...

iskreno se nadam da će danas Real pobjediti Barcu... neka svijet vidi da je i Barca ranjiva :)

barcajezakon kaže...

stari moj, nema šanse Real - BARCA je zakon !!!