utorak, 26. travnja 2011.

Hernandez J. - Sch-ManU daje gol @ 2,50


Danas se u 20 i 45 sastaju momčadi Schalkeja i Manchester Uniteda u polufinalu Lige Prvaka.

Ukoliko je suditi po dosadašnjim utakmicama danas bi trebalo biti fenomenalana utakmica. Do sada se jako puno golova zabijalo u svim utakmicama.

Schalke igra sjajno Ligu Prvaka ove godine. Predvođeni sjajnim Raulom igraju nogomet iz snova. Njihov mi se nogomet ove godine najviše dopao (uz Realov) jer su konkretni i zabijaju dosta golova. Prošlo su kolo deklarirali prošlogodišnjeg prvaka Intera. Slavili su u obje utakmice, a svakako njzaslužniji za pobjedu je bio upravo Raul.

Manchester već godinama igra u samoj završnici ovog natjecanja. Iako su u zadnje 2 godine dosta izmjenili ekipu i uveli neka nova lica, igraju sjajno. Sir Ferguson je i ove godine složio ekipu koja će kako za sada izgleda pokupiti nekoliko pehara. Njihov nogomet nije tako atraktivan kao onaj ostalih ekipa, ali kada treba zabijaju.

Trener Schalkeja je rekao da oni neće kalkulirati i da će u oba dvije utakmice ići po pobjedu. Mislim da nas stoga danas očekuje mnoštvo zgoditaka (barem 3 gola) i da će i jedna i druga strana zabiti. Kladim se da će strijelac danas biti Hernandez, odnosno svima znani kao Čičirito. Također vjerujem da ća gol zabiti i Raul. No, Hernandez je u sjajnoj formi i danas sigurno zabija.


  FT:  0-2           PROMAŠENO  
.
.
.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

1 komentara: on "Hernandez J. - Sch-ManU daje gol @ 2,50"

Anonimno kaže...

insideri1x2@bloger.hr
Pozdrav i sretno danas! Navrati i kod nas, odlični parovi s naravnom odličnim informacijama.